1692 — 23.06
Кабачки з фаршем, томатною пастою та овочами: простий сезонний рецепт
Кабачки з фаршем, томатною пастою, соєвим соусом та овочами виходять соковитими, ніжними та ароматними.
Для цього підготуйте овочі та обсмажте їх із фаршем на сковороді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачки - 1 шт.
фарш курячий - 450 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
часник - 2 зубчики
томатна паста - 1 ст. л.
соєвий соус - 1, 5 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
зелень (кріп, петрушка)
- Кабачок розріжте на 4 частини та видаліть серцевину. Наріжте на брусочки, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, потім злегка відіжміть.
- Цибулю, часник очистьте і дрібно наріжте.
- Моркву очистьте та натріть на велику тертку.
- Зелень промийте, обсушіть і дрібно наріжте.
- На сковороді, з розігрітою олією обсмажте трохи фарш, додайте цибулю, часник, моркву, томатну пасту, соєвий соус і кабачки. Тушкуйте 15-20 хвилин, поперчіть, посоліть і посипте зеленню.
- Фарш використовуйте будь-який.