Контракти.ua

1692  —  23.06
Кабачки з фаршем, томатною пастою та овочами: простий сезонний рецепт
Кабачки з фаршем, томатною пастою та овочами: простий сезонний рецепт

Кабачки з фаршем, томатною пастою, соєвим соусом та овочами виходять соковитими, ніжними та ароматними.

Для цього підготуйте овочі та обсмажте їх із фаршем на сковороді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачки - 1 шт.

фарш курячий - 450 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

часник - 2 зубчики

томатна паста - 1 ст. л.

соєвий соус - 1, 5 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

зелень (кріп, петрушка)

  1. Кабачок розріжте на 4 частини та видаліть серцевину. Наріжте на брусочки, посоліть і залиште на 5-10 хвилин, потім злегка відіжміть.
  2. Цибулю, часник очистьте і дрібно наріжте.
  3. Моркву очистьте та натріть на велику тертку.
  4. Зелень промийте, обсушіть і дрібно наріжте.
  5. На сковороді, з розігрітою олією обсмажте трохи фарш, додайте цибулю, часник, моркву, томатну пасту, соєвий соус і кабачки. Тушкуйте 15-20 хвилин, поперчіть, посоліть і посипте зеленню.

Поради:

  • Фарш використовуйте будь-який.