Контракти.ua

519  —  20.06
Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею: рецепт оригінального перекушування
Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею: рецепт оригінального перекушування

Побалуйте себе та своїх близьких простими, бюджетними бутербродами із доступних продуктів.

Ситні гарячі бутерброди з картоплею та ковбасою готуються дуже легко та швидко. Усі інгредієнти натріть на тертці, перемішайте та обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Батон - 8-10 скибочок

ковбаса варена - 100 г

яйце куряче - 1 шт.

картопля (сира) - 2 шт.

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

перець чорний мелений

олія

сіль

  1. Картоплю помийте та очистьте.
  2. Цибулю очистьте і дрібно наріжте.
  3. Ковбасу, картоплю, моркву натріть на велику тертку та викладіть у миску. Додайте цибулю, яйце, перець чорний мелений та сіль.
  4. Кожну скибочку батона густо намажте картопляною масою.
  5. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію і викладіть бутерброди начинкою донизу.

Поради:

  • Ковбасу використовуйте будь-яку.