280 — 19.06
Суп з копченою куркою і плавленим сиром: незвичайний рецепт
Приготуйте на обід запашний, ситний суп, який нікого не залишить байдужим.
Копчене м’ясо, плавлений сир та овочі нададуть звичайному супу насиченого смаку з ароматом димку. М’ясо використовуйте з будь-якої частини копченої курки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче стегенце копчене - 350 г
сир плавлений - 180 г
картопля - 5 шт.
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
вода - 1,5 л
лист лавровий - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
зелень (кріп, петрушка)
олія
- Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на великій тертці.
- Куряче стегенце залийте холодною водою і варіть від моменту закипання 15 хвилин.
- Картоплю очистьте, помийте, наріжте середніми кубиками та викладіть до каструлі з м’ясом. Варіть на середньому вогні 10 хвилин. Вийміть м’ясо з бульйону, розберіть на волокна та поверніть назад до картоплі.
- У сковороді розігрійте олію, додайте цибулю, потім моркву, обсмажте до золотавого кольору і викладіть у суп, потім додайте плавлений сир, чорний мелений перець, лавровий лист, сіль і варіть на малому вогні 15–20 хвилин до повного розчинення сиру. Посипте зеленню і дайте супу настоятися 10–15 хвилин.
- Плавлений сир використовуйте м’який, якщо він у пачці — наріжте кубиками.