Контракти.ua

280  —  19.06
Суп з копченою куркою і плавленим сиром: незвичайний рецепт
Суп з копченою куркою і плавленим сиром: незвичайний рецепт

Приготуйте на обід запашний, ситний суп, який нікого не залишить байдужим.

Копчене м’ясо, плавлений сир та овочі нададуть звичайному супу насиченого смаку з ароматом димку. М’ясо використовуйте з будь-якої частини копченої курки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Інгредієнти

куряче стегенце копчене - 350 г

сир плавлений - 180 г

картопля - 5 шт.

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

вода - 1,5 л

лист лавровий - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

зелень (кріп, петрушка)

олія

  1. Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на великій тертці.
  2. Куряче стегенце залийте холодною водою і варіть від моменту закипання 15 хвилин.
  3. Картоплю очистьте, помийте, наріжте середніми кубиками та викладіть до каструлі з м’ясом. Варіть на середньому вогні 10 хвилин. Вийміть м’ясо з бульйону, розберіть на волокна та поверніть назад до картоплі.
  4. У сковороді розігрійте олію, додайте цибулю, потім моркву, обсмажте до золотавого кольору і викладіть у суп, потім додайте плавлений сир, чорний мелений перець, лавровий лист, сіль і варіть на малому вогні 15–20 хвилин до повного розчинення сиру. Посипте зеленню і дайте супу настоятися 10–15 хвилин.

Поради:

  • Плавлений сир використовуйте м’який, якщо він у пачці — наріжте кубиками.