У розпал літнього сезону особливо популярними стають кабачки і усі страви з них. Закуска по-турецьки виходить не лише смачною, а й корисною, адже містить багато вітамінів і легко засвоюється.
РБК-Україна (проект Styler) повідомляє, як легко за 5 хвилин приготувати таку літню закуску вдома. Про це повідомляють Контракти.UA.
Список інгредієнтів:
Легкий спосіб приготування
Спочатку кабачки наріжте на брусочки по 8-10 см завдовжки та 3-4 см завтовшки.
Часник наріжте і обмажте ним кабачки. Далі на сковороді розігрійте олію і обсмаж часник 1 хвилину, щоб олія набралася ароматів. Після цього викладіть кабачки та обсмажуйте 3 хвилини, до легкої прозорості.
Додайте усі спеції, мед і перемішай. Готуйте ще 1 хвилину, постійно помішуючи. Влийте соєвий соус, додайте кунжут і готуйте до загустіння соусу.
В кінці додайте зелень і страва готова.
Вас може зацікавити