Контракти.ua

407  —  12.06
Курячі стегенця в пивному маринаді: рецепт смачної гарячої страви
Курячі стегенця в пивному маринаді: рецепт смачної гарячої страви

Хочете здивувати своїх рідних апетитними та смачними курячими стегенцями? Приготуйте їх у пиві.

Пиво та спеції зроблять м'ясо ароматним, з ніжною м'якоттю та із золотистою хрусткою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

  • курячі стегенця - 1,5 кг;
  • пиво (світле) – 400 мл;
  • соєвий соус – 50 мл;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • приправа «Хмелі-сунелі» – 1 ст. л.;
  • паприка мелена – 1 ст. л.;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Приготування:

У глибоку миску влийте пиво, соєвий соус, додайте цукор, приправу, паприку, лимонний сік, перець чорний мелений, сіль, перемішайте, викладіть у маринад стегенця і відправте маринуватися в холодильник на 8-10 годин.

Курячі стегенця дістаньте з маринаду, обсушіть паперовим рушником. Духовку нагрійте до 200 градусів. На деко налийте воду, стегенця викладіть на решітку і запікайте 40 хвилин.

Поради:

  • Пиво можна використати темне.
  • Курячі стегенця можна залишити маринуватися в холодильнику на ніч.