Контракти.ua

326  —  05.06
Запіканка з молодої капусти з сиром: корисний сезонний рецепт
Запіканка з молодої капусти з сиром: корисний сезонний рецепт

Смачний і простий спосіб приготувати як легкий перекус або вечерю запіканку з молодої капусти і сиру.

Страва виходить ніжною і соковитою. Подайте зі сметаною або з улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

капуста білокачанна (молода) - 700 г

яйця курячі - 3 шт.

олія

сир «Моцарела» - 200 г

сметана - 200 г

зелень (зелена цибуля, кріп)

перець чорний мелений

сіль

Капусту дрібно наріжте соломкою, додайте сіль і злегка помніть руками.

Зелень промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.

Сир натріть на велику тертку.

У мисці з'єднайте капусту, зелень, сметану, яйця, половину натертого сиру, чорний мелений перець, сіль і добре перемішайте.

Форму для запікання змастіть олією, викладіть в неї капустяну масу, рівномірно розподіліть і посипте сиром, що залишився.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Розріжте на порції та подайте до столу.

Поради:

  • Сир використовуйте будь-який.
  • Сметану – будь-якої жирності.