Фует Тартар — це новий гастрономічний тренд, який поєднує французьку вишуканість з латинською швидкістю.
Ця страва — ідеальний варіант, якщо до вас прийшли несподівані гості, треба зробити вечірку з вином або навіть ледачий сніданок з келихом просеко. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецептом поділився фудблогер Arturo Carrasco Roman, який розповів, як навіть звичайну закуску перетворити на інстаграмну сенсацію.
Фует Тартар — це варіація традиційного тартару, страви з м’яса чи риби, яка подається сирою, приправленою соусами, спеціями та ароматними добавками. У класичному рецепті тартар готують з яловичини чи тунця. Але в цьому разі автор пішов нестандартним шляхом — використав фует, іспанську суху ковбасу зі свинячого м’яса з перцем, сіллю і спеціями, висушену до ідеальної текстури.
Фует - 100–120 г
яєчний жовток - 1 шт.
мариновані огірки
гірчиця - 1 ч. л.
соус сальса - 1 ч. л.
лимонний сік - ½ шт.
оливкова олія - 1 ст. л.
цибуля
сіль
перець
Цей тартар чудово поєднується з:
Подавайте Фует Тартар у келихах або на дошці з маринованими оливками, сирами та келихом вина — і отримаєте «французький аперитив» у себе на кухні.