Контракти.ua

276  —  23.05
Крабовий салат з молодою капустою: цікавий рецепт
Крабовий салат з молодою капустою: цікавий рецепт

Крабовий салат давно став класикою на наших кухнях. Його готують у будні та на свята, додають нові інгредієнти, створюють власні варіації, які передаються від покоління до покоління.

Але якщо ви ще не куштували крабовий салат з молодою капустою, приготуйтеся здивуватися: це — ідеальне поєднання легкості, ніжності та соковитого смаку.

Такий салат стане улюбленим не лише серед дорослих, а й серед дітей. Він чудово підходить як самостійна страва, гарнір до риби чи курки, а також як легке перекушування протягом дня. А про його рецепт розповіли на сторінці Liliya.cooking. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

молода капуста - 300 г

крабові палички чи м’ясо краба - 250 г

курячі яйця - 4 шт.

свіжий огірок - 1 шт.

консервована кукурудза - 200–250 г

зелена цибуля

майонез (або грецький йогурт) - 2–3 ст. л.

сіль

перець

Приготування

  1. Капусту тонко нашинкуйте. Якщо вона трохи жорстка — легенько примніть руками, щоб стала м’якшою і ніжнішою.
  2. Яйця зваріть круто, остудіть, почистьте та наріжте кубиками.
  3. Крабові палички наріжте середніми шматочками.
  4. Огірок натріть на великій тертці чи наріжте соломкою.
  5. З кукурудзи злийте рідину.
  6. Зелену цибулю дрібно покришіть.
  7. У великій мисці з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез або йогурт, посоліть і поперчіть за своїм смаком. Добре перемішайте.

Готовий салат найкраще зберігати в холодильнику в закритому контейнері не довше доби, оскільки свіжі овочі швидко втрачають текстуру та можуть пускати сік.

Крабовий салат з молодою капустою — це смачний, легкий та естетичний варіант для будь-якого приводу. Він тішить як смаковими відтінками, так і корисністю. Не дивно, що саме такий рецепт набирає популярність — він універсальний, доступний і справді смачний.