Контракти.ua

359  —  20.05
Омлет з грибами, сиром і шпинатом: рецепт розкішного сніданку
Омлет з грибами, сиром і шпинатом: рецепт розкішного сніданку

Приготуйте повноцінний ситний сніданок — омлет з грибами, сиром і шпинатом.

Для страви використовуйте свіжий або заморожений шпинат. Подавайте з улюбленим соусом, свіжим хлібом чи багетом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Печериці - 150 г

яйця курячі - 4 шт.

сир твердий - 40 г

сметана - 1 ст. л.

Шпинат - 30-50 г

цибуля зелена - 4 пера

олія оливкова - 1 ст. л.

сіль

перець чорний мелений

  1. Увімкніть духовку на 200 градусів.
  2. У шпинату видаліть жорсткі стебла, листочки ретельно промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і наріжте половинками.
  3. Сир натріть на дрібну тертку.
  4. Гриби та зелену цибулю промийте. Гриби наріжте пластинами, цибулю — подрібніть.
  5. У сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте на сильному вогні печериці, посоліть, додайте зелену цибулю, шпинат, перемішайте і викладіть до форми для запікання.
  6. Збийте віничком яйця, сметану, чорний мелений перець і сіль. Вилийте до форми з грибами та шпинатом, посипте сиром і покладіть до духовки на 10–15 хвилин.

Поради:

  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.