Контракти.ua

310  —  18.05
Свинячі реберця, запечені в банці в духовці: рецепт розкішної гарячої страви
Свинячі реберця, запечені в банці в духовці: рецепт розкішної гарячої страви

Один із самих незвичайних способів приготування свинячих ребер у домашніх умовах, запекти їх у банку в духовці. М'ясо запікається у власному соку без додавання води, жиру і виходить ароматним та дуже соковитим.

Знадобляться 1,5 літрова банка, фольга, свинячі реберця, цибуля ріпчаста, морква, спеції та духовка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

перець чорний мелений за смаком

сіль

  1. Ребра промийте, обсушіть паперовим рушником та наріжте на порційні шматочки.
  2. Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву — кружальцями.
  3. У миску викладіть ребра, цибулю, моркву, додайте паприку, чорний мелений перець, сіль, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин
  4. У банку нещільно покладіть м’ясо з овочами, накрийте кришкою, зробленою з фольги і відправте в холодну духовку, потім ввімкніть її і випікайте за 180 градусів 1 годину 20 хвилин.
  5. Духовку вимкніть і не відкривайте 20 хвилин, щоб банка не лопнула.

Поради:

  • Не ставте банку на мокру чи холодну поверхню.
  • Подайте з овочами чи будь-яким гарніром.
Статьи по теме
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску.
18.10.23 — 522