Контракти.ua

322  —  15.05
Куряче філе з овочами та грибами, запечене в рукаві: рецепт на швидку руку
Куряче філе з овочами та грибами, запечене в рукаві: рецепт на швидку руку

Запечене філе з овочами — це ідеальний варіант смачного і корисного гарніру або просто як самостійна страва.

За рахунок запікання м’яса та овочів страва виходить соковитою та ароматною. Рецепт дуже простий, для цього потрібно замаринувати куряче філе в соєвому соусі, меді, спеціях, нарізати овочі, відправити в рукав для запікання і запекти в духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 500 г

печериці - 300 г

цибуля ріпчаста - 2 шт.

морква - 1 шт.

перець солодкий - 2 шт.

соєвий соус - 2 ст. л.

Мед - 1 ч. л.

яблучний оцет - 1,5 ст. л.

приправи для курки -1 ч. л.

Олія - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на смужки середньої товщини.
  2. У мисці змішайте соєвий соус, мед, яблучний оцет, приправу для курки, олію, перець чорний мелений. Викладіть у маринад куряче філе і відправте в холодильник маринуватися три години.
  3. Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву — соломкою.
  4. Гриби промийте та наріжте тонкими слайсами.
  5. Перець солодкий очистьте від насіння та наріжте соломкою.
  6. Складіть всі овочі в миску, додайте мариноване куряче філе, сіль і перемішайте.
  7. Перекладіть масу в рукав для запікання, щільно зав’яжіть краї рукава, проткніть зубочисткою в кількох місцях і викладіть на деко для запікання.
  8. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин.

Поради:

  • Куряче філе можна залишити маринуватися на ніч.
  • Перець солодкий за бажанням використовуйте двох кольорів.