252 — 12.05
Рулетики з рибного філе з сиром і зеленню: рецепт корисної страви
Потіште своїх близьких такою простою та оригінальною стравою, а щоб швидко її приготувати, використовуйте вже готове рибне філе.
Для рулетиків підійде філе будь-якої риби. Для цього викладіть на філе начинку з сиру та кропу, згорніть у рулет, запаніруйте в борошні та яйцях і обсмажте на олії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- філе мінтаю — 8 тушок
- сир твердий — 150 г
- кріп свіжий — 6 гілочок
- перець чорний мелений
- сіль
- борошно — 5 ст. л.
- яйця — 3 шт.
- сіль
- олія
Приготування:
- Сир натріть на велику тертку.
- Кріп промийте та обсушіть паперовим рушником.
- З’єднайте твердий сир із кропом і перемішайте.
- Рибне філе трохи відбийте кухонним молоточком. Посоліть і поперчіть із двох боків.
- На кожне філе викладіть рівним шаром начинку та скрутіть у рулет із ширшого боку.
- В одну тарілку насипте борошно, в іншій збийте вилкою яйця з сіллю.
- Добре обваляйте рулети в борошні з усіх боків, потім — у яйцях.
- Обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні з усіх боків до золотавої скоринки.
- Рулети обов’язково обсмажуйте на сковороді хвостиком донизу, щоб вони не розвернулися.