Контракти.ua

252  —  12.05
Рулетики з рибного філе з сиром і зеленню: рецепт корисної страви
Рулетики з рибного філе з сиром і зеленню: рецепт корисної страви

Потіште своїх близьких такою простою та оригінальною стравою, а щоб швидко її приготувати, використовуйте вже готове рибне філе.

Для рулетиків підійде філе будь-якої риби. Для цього викладіть на філе начинку з сиру та кропу, згорніть у рулет, запаніруйте в борошні та яйцях і обсмажте на олії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

  • філе мінтаю — 8 тушок
  • сир твердий — 150 г
  • кріп свіжий — 6 гілочок
  • перець чорний мелений
  • сіль

Для панірування:

  • борошно — 5 ст. л.
  • яйця — 3 шт.
  • сіль
  • олія

Приготування:

  1. Сир натріть на велику тертку.
  2. Кріп промийте та обсушіть паперовим рушником.
  3. З’єднайте твердий сир із кропом і перемішайте.
  4. Рибне філе трохи відбийте кухонним молоточком. Посоліть і поперчіть із двох боків.
  5. На кожне філе викладіть рівним шаром начинку та скрутіть у рулет із ширшого боку.
  6. В одну тарілку насипте борошно, в іншій збийте вилкою яйця з сіллю.
  7. Добре обваляйте рулети в борошні з усіх боків, потім — у яйцях.
  8. Обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні з усіх боків до золотавої скоринки.

Поради:

  • Рулети обов’язково обсмажуйте на сковороді хвостиком донизу, щоб вони не розвернулися.