370 — 08.05
Оладки з рисом та капустою: рецепт здорового сніданку
Оладки з рисом та капустою — це бюджетна ситна страва з доступних продуктів.
Подавайте їх зі сметаною, майонезом або будь-яким соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Капуста - 300 г
Рис - 100 г
Вода - 200 г
яйця курячі - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
борошно пшеничне - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Рис промийте, залийте водою, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні 12-15 хвилин. Остудіть.
- Капусту наріжте соломкою, посоліть і трохи перетріть руками.
- Цибулю очистьте і наріжте на дрібні кубики.
- У миску викладіть рис, капусту, цибулю, яйця, чорний мелений перець, сіль і перемішайте. Додайте борошно і ще раз перемішайте.
- У сковороді, на середньому вогні, розігрійте олію та обсмажте оладки з двох боків до золотистого кольору.
- Рис можна використовувати або круглий, або довгозернистий.