Контракти.ua

410  —  30.04
Рецепт салату з куркою, печерицями та ананасом
Рецепт салату з куркою, печерицями та ананасом

Приготуйте такий пікантний соковитий салат до святкового столу.

Куряче м’ясо чудово поєднується з грибами і маринованою цибулею, а ананас зробить салат трохи солодким і ніжним. Заправте його домашнім майонезом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

  • куряче філе — 300 г
  • гриби мариновані — 200 г
  • ананаси консервовані — 200 г
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • майонез — 2 ст. л.
  • сіль
  • вода — 100 мл
  • оцет 9% — 50 г
  • цукор — 1 ст. л.
  • сіль — 0,5 ч. л.

Для маринаду:

Приготування:

  1. Куряче філе помийте і відваріть у підсоленій воді 20–25 хвилин від моменту закипання. Остудіть у бульйоні, потім наріжте середніми кубиками.
  2. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  3. З’єднайте воду, оцет, цукор і сіль, перемішайте. Залийте цибулю маринадом і залиште на 15–20 хвилин, потім відіжміть її.
  4. З грибів та ананасів злийте рідину і наріжте середніми кубиками.
  5. У миску викладіть куряче м’ясо, гриби, ананаси, мариновану цибулю, заправте майонезом, перемішайте та викладіть до салатника.

Поради:

  • Куряче м’ясо використовуйте будь-яке.
Статьи по теме
Рецепт салату з куркою, ананасом, яйцями та сиром
Рецепт салату з куркою, ананасом, яйцями та сиром

Завдяки консервованому ананасу салат виходить ситним і з солодкуватим смаком. Страва готується дуже просто і швидко, головне – заздалегідь відваріть куряче філе та яйця.
04.12.24 — 467