299 — 29.04
Курка, тушкована в цибульному соусі: рецепт ідеальної гарячої страви
Тушковане м'ясо та цибульна підлива ідеально підійде практично до будь-якого гарніру, а з гречкою буде особливо смачно.
Курка тушкується у великій кількості цибулі, що надасть страві соковитості та аромату. Для приготування використовуйте будь-яку частину птиці: куряче філе, стегна, гомілку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 800 г
цибуля ріпчаста - 300 г
часник - 2 зубчики
масло вершкове - 50 г
вода - 30 мл
куркума - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки.
- Цибулю та часник очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, часник — на шматочки.
- На розігріту сковороду викладіть вершкове масло, потім цибулю і обсмажте на середньому вогні до м’якості.
- Додайте часник, куряче філе, воду, куркуму, перець чорний мелений, сіль і перемішайте.
- Тушкуйте під закритою кришкою, на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.
- Приправи використовуйте на свій смак.