Контракти.ua

276  —  23.04
Шашлик зі свинини в цибулевому маринаді: класичний рецепт
Шашлик зі свинини в цибулевому маринаді: класичний рецепт

Особливість приготування шашлика в тому, що він маринується в цибулевому маринаді без оцту.

Вам знадобиться мінімум інгредієнтів: м’ясо, багато цибулі, чорний мелений перець і сіль. Цибуля додасть м’ясу ідеального смаку, м’якості та аромату. Подавайте зі свіжими овочами або томатним соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

свиняча шия - 1,5 кг

ріпчаста цибуля - 700 г

чорний мелений перець

сіль

  1. М’ясо промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте порційними шматками.
  2. Цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
  3. Викладіть м’ясо до глибокої миски, посоліть, поперчіть, додайте цибулю і добре перемішайте, приминаючи і притискаючи його.
  4. Накрийте харчовою плівкою та покладіт до холодильника на 3–4 години маринуватися.
  5. М’ясо нанижіть на шампури без цибулі та обсмажте до повної готовності.

Поради:

  • Перевірити готовність страви можна, зробивши надріз на одному зі шматочків: якщо сік прозорий — м’ясо готове.