276 — 23.04
Шашлик зі свинини в цибулевому маринаді: класичний рецепт
Особливість приготування шашлика в тому, що він маринується в цибулевому маринаді без оцту.
Вам знадобиться мінімум інгредієнтів: м’ясо, багато цибулі, чорний мелений перець і сіль. Цибуля додасть м’ясу ідеального смаку, м’якості та аромату. Подавайте зі свіжими овочами або томатним соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
свиняча шия - 1,5 кг
ріпчаста цибуля - 700 г
чорний мелений перець
сіль
- М’ясо промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте порційними шматками.
- Цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
- Викладіть м’ясо до глибокої миски, посоліть, поперчіть, додайте цибулю і добре перемішайте, приминаючи і притискаючи його.
- Накрийте харчовою плівкою та покладіт до холодильника на 3–4 години маринуватися.
- М’ясо нанижіть на шампури без цибулі та обсмажте до повної готовності.
- Перевірити готовність страви можна, зробивши надріз на одному зі шматочків: якщо сік прозорий — м’ясо готове.