203 — 21.04
Томатний суп із куркою, квасолею та овочами: рецепт корисної страви
Приготуйте на обід дуже смачний, наваристий суп із куркою, квасолею та овочами.
Для супу знадобляться: будь-яка — консервована чи суха — квасоля, куряче філе, овочі та спеції, які додадуть супу насичений смак та аромат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
картопля - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
часник - 2 зубчики
квасоля консервована в томатному соусі - 1 банка
томатна паста - 1 ст. л.
Вода - 1200 мл
Олія - 2 ст. л.
паприка мелена - 1 ч. л.
лавровий лист - 2 шт.
перець чорний мелений
сіль
- Овочі помийте, очистьте. Цибулю, моркву, картоплю наріжте невеликими кубиками, часник дрібно подрібніть.
- Куряче філе помийте та наріжте на середні шматочки.
- У каструлі розігрійте олію і обсмажте м’ясо до трохи золотистої скоринки.
- Додайте до м’яса цибулю, моркву і обсмажте 2-3 хвилини, потім викладіть часник, картоплю і залийте гарячою водою.
- Після закипання варіть 10-15 хвилин.
- Додайте квасолю разом із соусом, томатну пасту, паприку, перець чорний мелений, лавровий лист та сіль.
- Варіть під закритою кришкою на середньому вогні 5 хвилин.
- У кожну тарілку перед подаванням за бажанням додайте подрібнену зелень.
- Воду можна замінити на бульйон.