Контракти.ua

203  —  21.04
Томатний суп із куркою, квасолею та овочами: рецепт корисної страви
Томатний суп із куркою, квасолею та овочами: рецепт корисної страви

Приготуйте на обід дуже смачний, наваристий суп із куркою, квасолею та овочами.

Для супу знадобляться: будь-яка — консервована чи суха — квасоля, куряче філе, овочі та спеції, які додадуть супу насичений смак та аромат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 300 г

картопля - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

часник - 2 зубчики

квасоля консервована в томатному соусі - 1 банка

томатна паста - 1 ст. л.

Вода - 1200 мл

Олія - 2 ст. л.

паприка мелена - 1 ч. л.

лавровий лист - 2 шт.

перець чорний мелений

сіль

  1. Овочі помийте, очистьте. Цибулю, моркву, картоплю наріжте невеликими кубиками, часник дрібно подрібніть.
  2. Куряче філе помийте та наріжте на середні шматочки.
  3. У каструлі розігрійте олію і обсмажте м’ясо до трохи золотистої скоринки.
  4. Додайте до м’яса цибулю, моркву і обсмажте 2-3 хвилини, потім викладіть часник, картоплю і залийте гарячою водою.
  5. Після закипання варіть 10-15 хвилин.
  6. Додайте квасолю разом із соусом, томатну пасту, паприку, перець чорний мелений, лавровий лист та сіль.
  7. Варіть під закритою кришкою на середньому вогні 5 хвилин.

Поради:

  • У кожну тарілку перед подаванням за бажанням додайте подрібнену зелень.
  • Воду можна замінити на бульйон.