219 — 19.04
Бурякові млинці з сирною начинкою: рецепт ефектної закуски
Оригінальна корисна закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Буряки можна використовувати не тільки для приготування борщу або вінегрету, але і для млинців.
Завдяки бурякам вони виходять гарного яскравого кольору із незвичайним смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- буряк відварений — 130 г;
- борошно пшеничне — 100 г;
- яйце куряче — 1 шт.;
- молоко — 130 г;
- часник — 1 зубчик;
- олія — 3 ст. л.;
- сіль.
- м’який сир — 250 г;
- сметана 20% — 4 ст. л.;
- зелень кропу — 2 гілочки;
- сіль.
Приготування:
- Буряки відваріть 40 хвилин, остудіть, очистіть від шкірки і натріть на дрібну тертку.
- З’єднайте буряк, яйце, молоко, часник, видавлений через прес, олію, борошно і сіль. Пробийте занурювальним блендером до однорідної консистенції.
- Обсмажте млинці на розпеченій сковороді з обох боків. Остудіть.
- Для начинки розімніть сир, додайте сметану, подрібнений кріп, сіль і перемішайте.
- Начинку викладіть на буряковий млинець тонким шаром і поверніть трубочкою, потім розріжте на рулетики.
- Сир і молоко використовуйте будь-якої жирності.
- Розпечену сковороду перед смаженням млинців змастіть олією.