Контракти.ua

203  —  16.04
Рецепт шоколадного печива
Рецепт шоколадного печива

Смачна домашня випічка з найпростіших і найдоступніших інгредієнтів.

До складу тіста входять какао, вершкове масло, яйця, цукор, розпушувач і борошно, завдяки яким печиво виходить із тріщинками та шоколадним смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

борошно пшеничне - 130 г

яйця курячі - 2 шт.

масло вершкове - 60 г

цукор - 140 г

какао-порошок - 50 г

розпушувач - 1 ч. л.

цукор ванільний - 10 г

пудра цукрова

сіль

  1. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло, цукор, ванільний цукор і сіль. Перемішайте лопаткою до утворення однорідної маси.
  2. Додайте яйця, просіяне через сито какао та ще раз перемішайте.
  3. Всипте в борошно розпушувач, просійте через сито, додайте частинами в тісто і швидко його замісіть, потім загорніть у харчову плівку та покладіть до холодильника на одну годину.
  4. З тіста зробіть невеликі кульки, обваляйте їх у цукровій пудрі та викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані одна від одної.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
  6. Готове охололе печиво викладіть на блюдо і подайте до столу.

Поради:

  • Замість лопатки можна скористатися міксером.