203 — 16.04
Рецепт шоколадного печива
Смачна домашня випічка з найпростіших і найдоступніших інгредієнтів.
До складу тіста входять какао, вершкове масло, яйця, цукор, розпушувач і борошно, завдяки яким печиво виходить із тріщинками та шоколадним смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 130 г
яйця курячі - 2 шт.
масло вершкове - 60 г
цукор - 140 г
какао-порошок - 50 г
розпушувач - 1 ч. л.
цукор ванільний - 10 г
пудра цукрова
сіль
- У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло, цукор, ванільний цукор і сіль. Перемішайте лопаткою до утворення однорідної маси.
- Додайте яйця, просіяне через сито какао та ще раз перемішайте.
- Всипте в борошно розпушувач, просійте через сито, додайте частинами в тісто і швидко його замісіть, потім загорніть у харчову плівку та покладіть до холодильника на одну годину.
- З тіста зробіть невеликі кульки, обваляйте їх у цукровій пудрі та викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані одна від одної.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
- Готове охололе печиво викладіть на блюдо і подайте до столу.
- Замість лопатки можна скористатися міксером.