Контракти.ua

232  —  12.04
Салат "Анюта": страва, яка зачаровує своїм незвичним поєднанням — гості будуть в захваті
Салат

Спробуйте приготувати вже сьогодні цей ніжний салат з відвареного курячого філе. Всі будуть в захваті від його смаку.

Салат "Анюта" готується з простих та доступних інгредієнтів, але захоплює своїм незвичайним поєднанням смаків. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе відварене - 1 шт.

цибулина - 1 шт.

варені яйця - 2 шт.

кисло-солодке яблуко - 1 шт.

твердий сир - 100 г

майонез - за смаком

олія - для смаження

зелень - для прикрашання

Процес приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
  2. Філе курки нарізати кубиками, викласти в миску, зверху додати майонез.
  3. Викласти обсмажену цибулю та натерті на тертці яйця, знову змастити майонезом.
  4. Очистити яблуко, натерти його на тертці, покрити цей шар також майонезом.
  5. Натерти на тертці твердий сир, змастити майонезом. За бажанням прикрасити зеленню.

Смачного!