Приготуйте незвичайний ніжний десерт до великоднього столу.
Готується сирна паска дуже просто, але всі продукти мають бути свіжими та якісними. Вона чудово тримає форму під час нарізання, дуже ароматна і просто тане у роті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
сир 9% - 600 г
яйця курячі - 5 шт.
сметана 20% - 3 ст. л.
масло вершкове - 60 г
цукор - 200 г
кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
ванільний цукор - 10 г
сіль - щіпка
манна крупа
Поради:
За бажанням можна додати родзинки.
Сирну паску прикрасьте великодніми прикрасами, кокосовою стружкою або просто полийте розтопленим чорним або білим шоколадом.