256 — 11.04
Пухкі оладки без молока і яєць: рецепт пісної страви
Подавати такі оладки можна з варенням або рослинною сметаною.
Пухкі оладки на сніданок — гарна ідея. Що важливо — приготувати їх можна пісними. Оладки вийдуть не менш смачними. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецепт пісних оладок — у матеріалі ТСН.ua.
Інгредієнти:
- 300 г борошна
- 1,5 склянки води
- 1 ч. л. сухих дріжджів
- 2 ст. л. цукру
- 2 ст. л. олії
- У глибокій мисці змішайте дріжджі й цукор. Залийте ледь теплою водою та перемішайте. Залиште на 10 хвилин.
- Висипте до миски половину муки. Почніть замішувати тісто — спочатку ложкою, а потім руками, додаючи решту борошна. Тісто має вийти липке й густе. Накрийте миску рушником і залиште на 30 хв.
- Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні, ложкою викладіть тісто. Смажте по 3 хв з кожного боку до золотавої скоринки.