203 — 09.04
Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту
Пісний брауні легкий у приготуванні.
Брауні - один з найшоколадніших десертів. Рецептів цього смаколика багато. Є навіть для тих, хто постить. Брауні виходить не менш смачним. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецептом шоколадного брауні поділилася переможниця "МастерШеф" Аліна Бурик.
- 100 г яблучного пюре
- 115 г рослинної олії
- 125 г рослинного молока
- 160 г борошна
- 75 г какао
- 200 г цукру
- 1/2 ч.л. розпушувача
- 1/2 ч.л. солі
- 150 г чорного шоколаду
- Готуємо з яблук пюре. Для цього фрукти можна або зварити, або запекти. Після цього з’єднуємо яблучне пюре, рослинну олію, рослинне молоко і перебиваємо блендером.
- Змішуємо усі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор, розпушувач і сіль. Окрім шоколаду.
- Зʼєднуємо суху та вологу суміші. Додаємо 100 грам шоколаду, розмішуємо та залишаємо на 10 хвилин, щоб цукор розтав.
- Шоколадну суміш виливаємо у форму, вистелену пергаментом. Посипаємо зверху рештою шоколаду. брауні випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хв.