Контракти.ua

203  —  09.04
Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту
Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту

Пісний брауні легкий у приготуванні.

Брауні - один з найшоколадніших десертів. Рецептів цього смаколика багато. Є навіть для тих, хто постить. Брауні виходить не менш смачним. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Рецептом шоколадного брауні поділилася переможниця "МастерШеф" Аліна Бурик.

Інгредієнти

  • 100 г яблучного пюре
  • 115 г рослинної олії
  • 125 г рослинного молока
  • 160 г борошна
  • 75 г какао
  • 200 г цукру
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 150 г чорного шоколаду

Приготування

  1. Готуємо з яблук пюре. Для цього фрукти можна або зварити, або запекти. Після цього з’єднуємо яблучне пюре, рослинну олію, рослинне молоко і перебиваємо блендером.
  2. Змішуємо усі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор, розпушувач і сіль. Окрім шоколаду.
  3. Зʼєднуємо суху та вологу суміші. Додаємо 100 грам шоколаду, розмішуємо та залишаємо на 10 хвилин, щоб цукор розтав.
  4. Шоколадну суміш виливаємо у форму, вистелену пергаментом. Посипаємо зверху рештою шоколаду. брауні випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хв.

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт брауні з фундуком.