287 — 01.04
Шарлотка з мандаринами: рецепт ефектної випічки
Приготуйте замість класичної шарлотки з яблуками ніжну та ароматну шарлотку з мандаринами.
Бісквітне тісто та соковита мандаринова начинка – це чудовий варіант випічки для сімейного чаювання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 170 г
яйця курячі - 3 шт.
мандарини - 4 шт.
цукор - 180 г
олія
цукрова пудра
- Мандарини помийте, очистіть від шкірки. Розділіть на часточки, видаліть кісточки та наріжте на шматочки.
- Білки відокремте від жовтків.
- У жовтки додайте 90 г цукру і збийте злегка віничком.
- До білків додайте решту цукру і збийте міксером до пишної піни.
- До жовтків додайте збиті білки порціями і акуратно перемішайте.
- Всипте частинами просіяне борошно, перемішуючи, потім викладіть мандарини і також акуратно все перемішайте.
- Форму злегка змастіть олією, викладіть тісто і рівномірно його розподіліть.
- Випікайте за 180 градусів 30-35 хвилин.
- Охолоджений пиріг дістаньте з форми і посипте цукровою пудрою.
- Готовність пирога перевірте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.