Контракти.ua

287  —  01.04
Шарлотка з мандаринами: рецепт ефектної випічки
Шарлотка з мандаринами: рецепт ефектної випічки

Приготуйте замість класичної шарлотки з яблуками ніжну та ароматну шарлотку з мандаринами.

Бісквітне тісто та соковита мандаринова начинка – це чудовий варіант випічки для сімейного чаювання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

борошно пшеничне - 170 г

яйця курячі - 3 шт.

мандарини - 4 шт.

цукор - 180 г

олія

цукрова пудра

  1. Мандарини помийте, очистіть від шкірки. Розділіть на часточки, видаліть кісточки та наріжте на шматочки.
  2. Білки відокремте від жовтків.
  3. У жовтки додайте 90 г цукру і збийте злегка віничком.
  4. До білків додайте решту цукру і збийте міксером до пишної піни.
  5. До жовтків додайте збиті білки порціями і акуратно перемішайте.
  6. Всипте частинами просіяне борошно, перемішуючи, потім викладіть мандарини і також акуратно все перемішайте.
  7. Форму злегка змастіть олією, викладіть тісто і рівномірно його розподіліть.
  8. Випікайте за 180 градусів 30-35 хвилин.
  9. Охолоджений пиріг дістаньте з форми і посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Готовність пирога перевірте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.