Контракти.ua

244  —  27.03
Грибне намащення з плавленим сиром: рецепт смачного додатку до хліба
Грибне намащення з плавленим сиром: рецепт смачного додатку до хліба

Якщо ви шукаєте простий, швидкий та надзвичайно смачний рецепт для сніданку чи перекусу, зверніть увагу на цей варіант грибного намащення з плавленим сиром.

Воно чудово смакує на хлібі, тостах або крекерах і може стати улюбленою стравою для всієї родини. Про рецепт приготування розповіли на сторінці receptoria1. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Печериці - 300 г

Ріпчаста цибуля - 2 шт.

Вершковий плавлений сир - 2 шт.

Зелена цибуля - 1 пучок

Майонез - 2 ст. л

Сіль

Перець

Приготування

  1. Дрібно наріжте гриби та цибулю.
  2. Розігрійте сковороду, підсмажте цибулю до прозорості, потім додайте гриби та смажте, доки рідина повністю випарується, а гриби підрум'яняться.
  3. Натріть плавлені сирки на дрібній тертці.
  4. Дрібно поріжте зелену цибулю.
  5. Змішайте обсмажені гриби з цибулею, тертий сир та подрібнену зелену цибулю.
  6. Додайте сіль, перець та майонез, ретельно перемішайте.
  7. Готове намащення можна одразу подавати на хлібі чи охолодити у холодильнику для насиченішого смаку.

Поради:

  • Для ніжнішого смаку можна додати ложку сметани чи натурального йогурту замість майонезу.
  • Якщо хочете отримати пікантніший смак, додайте зубчик подрібненого часнику.
  • Намазка ідеально поєднується не лише з хлібом, а й з підсмаженими багетами або тарталетками.

Насолоджуйтесь ароматним грибним намащенням з ніжним вершковим сиром усією родиною.

Смачного!

Ми також писали про те, як приготувати намащення з буряка та фети.