Морквяно-сирне намащення — оригінальний рецепт, який дозволяє використовувати звичайну моркву як головний інгредієнт.
Легке, з ніжною текстурою та насиченим смаком, воно ідеально підходить для сніданків і перекусів протягом дня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
На сторінці yuliia.senych розповіли, що намащення для бутербродів і сендвічів стали важливою частиною кулінарного арсеналу сучасної господині. І хоча класичні намащення, як-от хумус або паштет, досить популярні, спробуйте приготувати щось нове, корисне та яскраве.
Свіжа морква - 250 г
Варені яйця - 2 шт.
Твердий сир - 70 г
Часник - 2-3 зубчики
Сметана - 3 ст. л
Сіль
Перець
Поради:
Морква додасть яскравості вашій страві, а також вона має безліч корисних властивостей. Багата на бета-каротин — потужний антиоксидант, який організм перетворює на вітамін А, необхідний для здоров’я шкіри та зору. А додаткові компоненти, як сир та спеції, забезпечують гармонійний смак та додають намащенню білки та кальцій — чудовий бонус для підтримки здоровʼя.
Смачного!
Морквяно-сирне намащення прекрасно смакує зі свіжим багетом, підсмаженими тостами або цільнозерновим хлібом. Воно також стане чудовим додатком до овочевих страв або ж його можна використовувати як соус для смачних крекерів та чипсів.