Контракти.ua

367  —  24.03
Рулет із лаваша з шинкою, сиром і морквою по-корейськи: рецепт ефектної закуски
Рулет із лаваша з шинкою, сиром і морквою по-корейськи: рецепт ефектної закуски

Приготуйте просту смачну закуску за 15 хвилин для перекушування або святкового столу.

Готується рулет зі звичайного тонкого лаваша з шинкою, сиром і морквою по-корейськи. Поєднання всіх інгредієнтів надасть страві вишуканого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

лаваш вірменський - 2 листи

шинка - 100 г

сир твердий - 80 г

морква по-корейськи - 120 г

майонез - 4 ст. л.

Гірчиця - 0,5 ч. л.

кріп

  1. Шинку наріжте соломкою.
  2. Сир натріть на середню тертку.
  3. Моркву по-корейськи поріжте, щоб не була дуже довгою.
  4. Кріп промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
  5. Майонез з'єднайте з гірчицею і перемішайте.
  6. Розстеліть на столі лаваш і змастіть його половиною суміші з майонезу та гірчиці, зверху викладіть моркву, на якій розстеліть другий лаваш, змастивши його рештою суміші, потім рівномірно викладіть сир, шинку, скрутіть рулетом і загорніть у харчову плівку.
  7. Покладіть до холодильника на 2–3 години.
  8. Готовий рулет наріжте скибочками завтовшки 1,5–2 сантиметри. Посипте зеленню.

Поради:

  • Рулет можна залишити в холодильнику на ніч.
  • Гірчицю використовуйте будь-яку.