Приготування супу займе у вас зовсім небагато часу, тому що бульйон варити для нього не потрібно.
Суп виходить ситним і смачним. Копчені ковбаски та плавлений сир додадуть страві насиченого вершково-копченого аромату. Подайте його із сухариками. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
ковбаски копчені - 200 г
сир плавлений - 2 шт.
вода - 1,5 л
картопля - 4 шт.
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубчики
лавровий лист - 2 шт.
перець чорний мелений
сіль
олія
зелень (кріп, петрушка)
10. У сковороді розігрійте олію, викладіть часник і обсмажте кілька секунд, потім моркву, цибулю, обсмажте до м'якості, додайте ковбаски і смажте ще три хвилини.
11. Викладіть в каструлю до картоплі, додайте сир, перемішайте його до повного розчинення, лавровий лист, чорний мелений перець, посоліть і варіть на повільному вогні 10 хвилин.
12. Зніміть каструлю з вогню, посипте зеленню і дайте супу настоятися 5-10 хвилин.
Поради: