Контракти.ua

194  —  вчера, 14:35
Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви
Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви

Приготуйте соковиті, з апетитною рум'яною скоринкою котлети з капусти, без м'яса та яєць.

Вам знадобляться звичайні бюджетні продукти: капуста, манна крупа, часник, зелень та приправи. Подавайте капустяні котлети зі сметаною або з улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

капуста білокачанна - 700 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 2 зубчики

манна крупа - 6 ст. л.

зелень кропу - 50 г

паприка мелена - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

панірувальні сухарі

олія

  1. Капусту очистіть, розріжте кілька частин. Відваріть у підсоленій воді, від моменту закипання 8-10 хвилин, і відкиньте на друшляк. Подрібніть у блендері та відіжміть зайву рідину.
  2. Цибулю та часник очистіть. Цибулю натріть на дрібну тертку, часник видавіть через прес.
  3. Зелень промийте і подрібніть.
  4. Капусту викладіть у миску, додайте цибулю, часник, кріп, паприку, чорний мелений перець, сіль, манну крупу і перемішайте.
  5. Сформуйте з цієї маси котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні до золотистої скоринки.

Поради:

  • Котлети можна смажити без панірувальних сухарів.