Особливість приготування сирної запіканки в тому, що вона готується з морквою, смак якої практично не відчувається.
Десерт виходить не тільки красивим, але й корисним і припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Ідеально підійде до сніданку, полуденку або як десерт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Сир - 500 г
Морква - 150 г
яйця курячі - 2 шт.
сметана - 1 ст. л.
Цукор - 1,5 ст. л.
манна крупа - 2 ст. л.
ванільний цукор - 10 г
сіль - щіпка
вершкове масло
Яйця з цукром та сіллю збийте міксером. Додайте сир, манну крупу, сметану та ванільний цукор. Перемішайте віничком і залиште на 15 хвилин.
Моркву помийте, очистіть та натріть на дрібну тертку. Викладіть у сирну масу і перемішайте.
Дно та боки форми для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть масу у форму та розрівняйте.
Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 40-50 хвилин. Готову запіканку залиште у формі до повного остигання.
Поради: