Якщо ви любите гострі страви та шукаєте щось незвичайне для різноманіття свого меню, спробуйте цей гострий крабовий салат із квасолею та помідором.
Ця страва поєднує у собі ніжність крабових паличок, насичений смак квасолі, пікантність часнику та чилі, а також соковитість помідорів. Ідеальний варіант для тих, хто цінує смакові експерименти, про який розповіли на сторінці KITCHEN WITCHERY. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Квасоля варена чи консервована - 500 г
Крабові палички - 250 г
Помідори - 300 г
Часник - 2-3 зубчики
Петрушка - 3-4 гілочки
Перець чилі
Сметана чи майонез
Сіль
Перець
Перед подачею можна дати салату настоятися 10-15 хв у холодильнику, щоб усі смаки краще поєдналися.
Поради:
Гострий крабовий салат — це чудовий вибір як для повсякденного меню, так і для святкового столу. Його насичений смак, легкість у приготуванні та корисний склад роблять цю страву універсальною. Спробуйте приготувати його та він неодмінно стане одним із ваших улюблених.
Смачного!
Ми також писали про те, як приготувати салат із пекінської капусти з яєчною заправкою.