За цим рецептом сирники вийдуть ніжними.
Сирники. Здається, немає кращого сніданку. Їхній рецепт відомий кожній господині. Втім, дехто має власні секрети, які допоможуть зробити страву дуже смачною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Кулінарна YouTube-блогерка Дарина Посмєтна поділилася рецептом сирників без борошна, але з додаванням манки.
Інгредієнти
Приготування
1. Змішайте кисломолочний сир, манку, цукор, яйце, сіль і ванільний цукор. Добре перемішайте усі інгредієнти, аби утворилася ніжна однорідна маса. Потім залиште тісто відпочивати на 15 хвилин.
2. Змочіть руки у воді та сформуйте з тіста сирники. Після цього запаніруйте сирники в манці та надайте їм форми за допомогою ножа або склянки.
3. Обсмажте сирники з двох боків до золотистої скоринки.