Контракти.ua

481  —  21.02
Салат із пекінської капусти з куркою, кукурудзою та сухариками: рецепт легкої та корисної страви
Салат із пекінської капусти з куркою, кукурудзою та сухариками: рецепт легкої та корисної страви

Готовий салат подайте одразу до столу, інакше сухарики стануть м'якими та смак зміниться.

Завдяки пекінській капусті він виходить свіжим, легким і чудово поєднується з курячим філе, кукурудзою, яйцями та хрусткими сухариками. Як заправку замість майонезу використовуйте грецький йогурт або сметану. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 300 г

пекінська капуста - 400 г

яйця курячі - 3 шт.

консервована кукурудза - 200 г

сухарики - 1/2 пачки

майонез

сіль

перець чорний мелений

олія

  1. Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником, посоліть, поперчіть. Розігрійте сковороду, змастіть олією і обсмажте його з двох боків 7-8 хвилин до золотистого кольору. Остудіть і розберіть на волокна.
  2. Яйця відваріть круто від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть, очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  3. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
  4. Пекінську капусту промийте, обсушіть і тонко наріжте соломкою.
  5. У миску викладіть куряче філе, яйця, пекінську капусту, кукурудзу. Потім посоліть, заправте майонезом та перемішайте.
  6. Викладіть салат на блюдо та посипте сухариками. Перед подаванням перемішайте.

Поради:

  • Сухарики використовуйте будь-які.
  • Куряче філе можна відварити.
  • Можна прикрасити салат кільцями червоної цибулі.