Контракти.ua

356  —  15.02
Картопля в кожушках, запечена у фользі: рецепт
Картопля в кожушках, запечена у фользі: рецепт

Що може бути кориснішим і смачнішим за запечену картоплю у фользі.

Картопля виходить з рум'яною скоринкою та ніжною розсипчастою м'якоттю. Подайте зі свіжою зеленню або соліннями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Картопля - 8 шт.

розмарин свіжий - 2 гілочка

оливкова олія - 2 ст. л.

сіль

  1. Картоплю добре помийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Кожну картоплину з усіх боків обмажте оливковою олією.
  3. Посоліть, викладіть у центр фольги, кожну бульбу окремо, зверху покладіть гілочку розмарину.
  4. Щільно загорніть у фольгу і викладіть у форму для запікання.
  5. Відправте в наперед розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин. Готовність перевірте ножем чи зубочисткою.

Поради:

  • Оливкову олія можна замінити соняшниковою.