Брауні — найкращий смаколик для любителів шоколаду.
Брауні — це, мабуть, один з найшоколадніших десертів. Сьогодні рецептів цього смаколика багато — від простого класичного до випічки з додаванням фруктів та горішків. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецептом шоколадного брауні з фундуком поділилася переможниця "МастерШеф" Аліна Бурик.
1. На паровій бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Потім відставте, аби маса трошки охолонула.
2. Добре перетріть чи збийте міксером яйця з цукром. Додайте борошно з розпушувачем та розмішайте до однорідності.
3. Зʼєднайте дві суміші та добре перемішайте до однорідності. Потім додайте до цієї маси подрібнені фундук та молочний шоколад.
4. Вилийте тісто у форму діаметром 20-22 см, вистелену пергаментом. Випікайте брауні у розігрітій до 160 градусів духовці 25-30 хвилин.