Контракти.ua

456  —  13.02
Картопляно-яєчний тарт: швидкий рецепт
Картопляно-яєчний тарт: швидкий рецепт

Цей тарт має у собі ніжність картопляної основиво сирного смаку та свіжість шпинату та шинки.

Легкість приготування дозволяє вам насолоджуватися кулінарним процесом без зайвих турбот, а результат неодмінно вразить навіть найвибагливіших гостей. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На сторінці ameliezen_ розповіли, як приготувати картопляний тарт – чудовий рецепт для тих, хто цінує безглютенові страви. Якщо ви шукаєте нові ідеї для вечірнього меню, цей рецепт стане чудовим вибором.

Інгредієнти

Картопля - 2 шт.

Яйце - 4 шт.

Сіль

Перець

Тертий сир - 40 г

Крем-сир - 2-3 ст. л

Свіжий шпинат - 2 жмені

Шинка - 2 скибочки

Перець

Спеції

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 190°C.
  2. Натріть картоплю на маленькі скибочки. Розкладіть натерту картоплю на деко, попередньо застелене пергаментом.
  3. Яєчний жовток збийте з сіллю та перцем, після чого змастіть скибочки картоплі та щедро посипте тертим сиром.
  4. Випікайте у попередньо розігрітій духовці протягом 15 хв, поки краї не підрум’яняться.
  5. Коли основа набуде привабливого золотистого відтінку, акуратно вийміть пиріг із духовки. Обережно переверніть його та перекладіть у форму для пирога.
  6. Розбийте яйця прямо на основу, додайте крапельку крем-сиру, свіжий шпинат та скибочки шинки. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями, після чого акуратно загніть край млинця. Для додаткової ароматичної нотки, знову посипте тертим сиром.
  7. Поверніть тарт у духовку, встановлену на 180°C і випікайте ще 15-20 хв, поки сир не розплавиться та не набуде легкого підрум’яненого відтінку.

Нехай ця страва стане частиною вашого кулінарного "репертуару" та надихає вас експериментувати з інгредієнтами та створювати нові рецепти, які відображають ваш стиль та любов до здорової їжі.

Ми також писали про те, як приготувати лосось "Веллінгтон".