456 — 13.02
Картопляно-яєчний тарт: швидкий рецепт
Цей тарт має у собі ніжність картопляної основиво сирного смаку та свіжість шпинату та шинки.
Легкість приготування дозволяє вам насолоджуватися кулінарним процесом без зайвих турбот, а результат неодмінно вразить навіть найвибагливіших гостей. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
На сторінці ameliezen_ розповіли, як приготувати картопляний тарт – чудовий рецепт для тих, хто цінує безглютенові страви. Якщо ви шукаєте нові ідеї для вечірнього меню, цей рецепт стане чудовим вибором.
Інгредієнти
Картопля - 2 шт.
Яйце - 4 шт.
Сіль
Перець
Тертий сир - 40 г
Крем-сир - 2-3 ст. л
Свіжий шпинат - 2 жмені
Шинка - 2 скибочки
Перець
Спеції
Приготування
- Розігрійте духовку до 190°C.
- Натріть картоплю на маленькі скибочки. Розкладіть натерту картоплю на деко, попередньо застелене пергаментом.
- Яєчний жовток збийте з сіллю та перцем, після чого змастіть скибочки картоплі та щедро посипте тертим сиром.
- Випікайте у попередньо розігрітій духовці протягом 15 хв, поки краї не підрум’яняться.
- Коли основа набуде привабливого золотистого відтінку, акуратно вийміть пиріг із духовки. Обережно переверніть його та перекладіть у форму для пирога.
- Розбийте яйця прямо на основу, додайте крапельку крем-сиру, свіжий шпинат та скибочки шинки. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями, після чого акуратно загніть край млинця. Для додаткової ароматичної нотки, знову посипте тертим сиром.
- Поверніть тарт у духовку, встановлену на 180°C і випікайте ще 15-20 хв, поки сир не розплавиться та не набуде легкого підрум’яненого відтінку.
Нехай ця страва стане частиною вашого кулінарного "репертуару" та надихає вас експериментувати з інгредієнтами та створювати нові рецепти, які відображають ваш стиль та любов до здорової їжі.
Ми також писали про те, як приготувати лосось "Веллінгтон".