Контракти.ua

284  —  08.02
Смачні і корисні рибні оладки: незвичайна страва на сніданок
Смачні і корисні рибні оладки: незвичайна страва на сніданок

Набридли звичайні оладки? Приготуйте оригінальний варіант із соковитою горбушею!

Обожнюєте оладки й рибу? Спробуйте поєднати ці смаки в одній страві! Пропонуємо вам оригінальний рецепт, що зробить класичні оладки справжнім кулінарним відкриттям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

борошно з розпушувачем - 250 г

сода - 1/2 ч. ложки

розтоплене вершкове масло - 50 г

лимонний сік - половина плоду

кефір - 200 мл

невеликий кабачок - 1 шт.

горбуша гарячого копчення - 300 г

олія - для смаження

салатне листя - для подавання

сіль - за смаком

Процес приготування:

  1. Натріть кабачок на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками.
  2. Половину горбуші розімніть виделкою та змішайте з підготовленим кабачком.
  3. Просійте борошно, влийте кефір і збийте міксером, щоб тісто стало однорідним без грудочок.
  4. Додайте розтоплене вершкове масло, лимонний сік, соду, сіль, а також кабачок із рибою. Збийте блендером або ретельно перемішайте.
  5. Розігрійте сковороду з олією, викладайте оладки ложкою та обсмажуйте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Викладіть готові оладки на тарілки, доповніть шматочками риби та подавайте зі свіжим салатом.Смачного!