Контракти.ua

329  —  05.02
Рецепт салату з буряка з сиром та яйцями
Рецепт салату з буряка з сиром та яйцями

Салат подайте як легкий перекус або як додаток до будь-якого гарніру. Буряк запікайте в духовці, тоді він збереже свої корисні властивості та насичений колір.

Соковитий солодкий буряк чудово поєднується з відвареними яйцями та сиром, а часник і зелена цибуля додадуть страві пікантності та аромату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Буряк - 1 шт.

яйця курячі - 2 шт.

сир моцарела - 130 г

часник - 3 зубчики

сметана - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

цибуля зелена

  1. Буряк помийте, обсушіть паперовим рушником. Загорніть у фольгу, викладіть на деко і запікайте в духовці за 200 градусів 50-70 хвилин. Остудіть.
  2. Яйця відваріть круто від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть.
  3. Буряк, сир та яйця натріть на велику тертку.
  4. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  5. Зелену цибулю помийте, обсушіть і подрібніть.
  6. У мисці з'єднайте буряк, яйця, сир, часник, поперчіть, посоліть, додайте сметану і перемішайте. Викладіть у салатник і посипте зеленою цибулею.

Поради:

  • Сир використовуйте будь-який.
  • Буряк можна відварити.