329 — 05.02
Рецепт салату з буряка з сиром та яйцями
Салат подайте як легкий перекус або як додаток до будь-якого гарніру. Буряк запікайте в духовці, тоді він збереже свої корисні властивості та насичений колір.
Соковитий солодкий буряк чудово поєднується з відвареними яйцями та сиром, а часник і зелена цибуля додадуть страві пікантності та аромату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Буряк - 1 шт.
яйця курячі - 2 шт.
сир моцарела - 130 г
часник - 3 зубчики
сметана - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
цибуля зелена
- Буряк помийте, обсушіть паперовим рушником. Загорніть у фольгу, викладіть на деко і запікайте в духовці за 200 градусів 50-70 хвилин. Остудіть.
- Яйця відваріть круто від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть.
- Буряк, сир та яйця натріть на велику тертку.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Зелену цибулю помийте, обсушіть і подрібніть.
- У мисці з'єднайте буряк, яйця, сир, часник, поперчіть, посоліть, додайте сметану і перемішайте. Викладіть у салатник і посипте зеленою цибулею.
Поради:
- Сир використовуйте будь-який.
- Буряк можна відварити.