314 — 03.02
Рулетики з лавашу з кисломолочним і твердим сиром: рецепт смачної закуски
Хрумкий лаваш і соковита начинка припадуть до смаку багатьом.
Для начинки використовуйте будь-який сорт твердого сиру і обов'язково смачний та м'який кисломолочний сир. Усі інгредієнти з'єднайте, загорніть у лаваш, наріжте на рулетики та покладіть до духовки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
лаваш тонкий - 2 шт.
сир кисломолочний - 250 г
сир твердий - 300 г
яйця курячі - 2 шт.
масло вершкове - 50 г
перець чорний мелений
сіль
зелень кропу
- Твердий сир натріть на велику тертку.
- Зелень помийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
- В мисці з'єднайте кисломолочний і твердий сир, яйця, зелень, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте та розділіть начинку на дві частини.
- На кожен лаваш рівномірно викладіть начинку, акуратно скачайте в рулет і наріжте на шматочки заввишки 4-5 сантиметрів.
- Форму для випікання застеліть пергаментом і розкладіть рулетики зрізом нагору, а зверху на кожен викладіть по шматочку вершкового масла.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20–25 хвилин.
Поради:
- Кисломолочний сир використовуйте будь-якої жирності.