Контракти.ua

314  —  03.02
Рулетики з лавашу з кисломолочним і твердим сиром: рецепт смачної закуски
Рулетики з лавашу з кисломолочним і твердим сиром: рецепт смачної закуски

Хрумкий лаваш і соковита начинка припадуть до смаку багатьом.

Для начинки використовуйте будь-який сорт твердого сиру і обов'язково смачний та м'який кисломолочний сир. Усі інгредієнти з'єднайте, загорніть у лаваш, наріжте на рулетики та покладіть до духовки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

лаваш тонкий - 2 шт.

сир кисломолочний - 250 г

сир твердий - 300 г

яйця курячі - 2 шт.

масло вершкове - 50 г

перець чорний мелений

сіль

зелень кропу

  1. Твердий сир натріть на велику тертку.
  2. Зелень помийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
  3. В мисці з'єднайте кисломолочний і твердий сир, яйця, зелень, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте та розділіть начинку на дві частини.
  4. На кожен лаваш рівномірно викладіть начинку, акуратно скачайте в рулет і наріжте на шматочки заввишки 4-5 сантиметрів.
  5. Форму для випікання застеліть пергаментом і розкладіть рулетики зрізом нагору, а зверху на кожен викладіть по шматочку вершкового масла.
  6. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20–25 хвилин.

Поради:

  • Кисломолочний сир використовуйте будь-якої жирності.