Контракти.ua

509  —  02.02
Рецепт капустяних кексів з ковбасою
Рецепт капустяних кексів з ковбасою

Чудовий варіант несолодких закусочних кексів, які готуються з доступних і бюджетних продуктів.

Вам знадобляться будь-яка капуста, копчена ковбаса, кефір, яйця, борошно й сода. Підготуйте всі інгредієнти, перемішайте до однорідності, викладіть до формочок та запечіть у духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

капуста білокачанна - 250 г

ковбаса копчена - 50 г

яйця курячі - 3 шт.

борошно пшеничне - 3 ст. л.

Кефір - 4 ст. л.

сода харчова - 0,5 ч. л.

масло вершкове - 20 г

перець чорний мелений

сіль

  1. Капусту дрібно нашаткуйте.
  2. Копчену ковбасу наріжте дрібними кубиками.
  3. Яйця з сіллю збийте вінчиком.
  4. До миски викладіть капусту, ковбасу, яйця, кефір, розтоплене вершкове масло, чорний мелений перець і сіль, перемішайте.
  5. Всипте борошно, просіяне з содою, і ще раз гарно перемішайте.
  6. Заповніть силіконові форми на 2/3 частини та покладіть до заздалегідь розігрітої до 200 градусів духовки на 20 хвилин. Перевірте готовність дерев'яною шпажкою.

Поради:

  • Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  • Ковбасу використовуйте будь-яку.