Контракти.ua

10767  —  28.01
Так готували наші бабусі: секрет надзвичайно соковитих котлет – додайте у фарш цікавий інгредієнт
Так готували наші бабусі: секрет надзвичайно соковитих котлет – додайте у фарш цікавий інгредієнт

Курячі котлети з майонезом на сковороді можна зробити дуже швидко. Вони завжди виходять ніжними, а майонез допомагає зберегти їх соковитість. Ось простий рецепт!

Не забувайте, що курячі котлети з готового фаршу і майонезу можуть вийти достатньо жирними, тому їх варто подавати з легким гарніром або свіжими овочами, щоб збалансувати смак страви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

курячий фарш - 1 кг

яйце - 1 шт.

ріпчаста цибуля (невелика) - 2 шт.

майонез 67% - 200 мл

чорний мелений перець - дрібка

сіль - за смаком

панірувальні сухарі - за смаком

Процес приготування:

  1. Викладаємо готовий курячий фарш і дрібно нарізану цибулю до невеликої каструлі. Додаємо одне куряче яйце.
  2. Далі вливаємо 200 мл майонезу. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, додаємо сіль і чорний перець за смаком.
  3. Ліпимо невеликі котлети. З 1 кг фаршу вийде приблизно 16 середніх котлет. Перед смаженням обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  4. Смажимо котлети на сковороді з соняшниковою олією. Коли один бік підрум’яниться, перевертаємо на інший. Потім готуємо котлети під кришкою, час від часу перевертаючи та додаючи трохи олії або води.

Смачного!