Вергуни дуже смачні та хрусткі.
Вергуни - ласощі, які, мабуть, готувала кожна бабуся для улюблених онуків. Вони дуже легкі у приготуванні, але надзвичайно смачні та дуже-дуже хрусткі. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт від відомого шеф-кухаря Володимира Ярославського.
1. У мисці змішайте яйця, сметану, цукор і сіль. Після цього додайте до суміші горілку і замішати просте тісто. Воно має бути не дуже м’яким, але й не тугим.
2. Дайте тісту трохи відпочити у холодному місці - хвилин 30 вистачить. Потім тоненько розкачайте тісто.
3. Тісто наріжте ромбиками, а в середині зробіть розріз. Через нього протягую один куточок. Смажте у фритюрі.
4. Готові смаколики щедро посипте цукровою пудрою.