Контракти.ua

280  —  21.01
Суп із фрикадельками: рецепт улюбленої страви дорослих і дітей
Суп із фрикадельками: рецепт улюбленої страви дорослих і дітей

Особливість приготування супу в тому, що фрикадельки можна сформувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, а потім за необхідності швидко приготувати першу страву. Фарш використовуйте будь-який.

Апетитний, смачний суп із маленькими фрикадельками сподобається і дорослим, і дітям. Для його приготування вам знадобиться лише пів години. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

фарш курячий - 300 г

яйце куряче - 1 шт.

картопля - 3-4 шт.

цибуля ріпчаста - 2 шт.

морква - 1 шт.

лист лавровий - 2 шт.

вода - 1,6 л

олія

перець чорний мелений

сіль

зелень (кріп, петрушка)

  1. Картоплю очистьте, помийте та наріжте на невеликі кубики. Покладіть у киплячу підсолену воду та варіть 5–7 хвилин.
  2. Цибулю і моркву очистьте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на середню тертку. На розігрітій сковороді з олією обсмажте овочі до золотавого кольору.
  3. Для фрикадельок з'єднайте фарш, яйце, одну подрібнену цибулину, перець і сіль.
  4. Перемішайте, змочіть руки в холодній воді та сформуйте маленькі кульки, поштучно додайте їх до картоплі, проваріть п'ять хвилин, додайте обсмажені овочі, лавровий лист, посоліть, поперчіть і ще п'ять хвилин проваріть.
  5. До готового супу додайте зелень.

Поради:

  • Суп можна варити на воді або на будь-якому м'ясному чи овочевому бульйоні.