Контракти.ua

181  —  сегодня, 16:37
Рецепт салату з копченою куркою кукурудзою, помідорами та сиром
Рецепт салату з копченою куркою кукурудзою, помідорами та сиром

Приготування салату займе мінімум мінімум часу. Страва має красивий вигляд на столі.

Салат складається з яєць, кукурудзи, помідорів, сиру та копченого курячого м'яса, яке додасть салату неповторний аромат та смак. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

курка копчена - 300 г

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 120 г

кукурудза консервована - 0,5 банки

помідори - 2 шт.

часник - 1 зубчик

майонез - 50 г

сметана - 50 г

сіль

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин. Остудіть, очистіть та наріжте на середні кубики.
  2. Курку копчену, без шкірки, наріжте невеликими кубиками.
  3. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
  4. Твердий сир натріть на велику тертку.
  5. Помідори помийте та наріжте на середні шматочки.
  6. Для заправки майонез з'єднайте зі сметаною, додайте часник, пропущений через прес, та перемішайте.
  7. У мисці з'єднайте яйця, курку, твердий сир, кукурудзу, помідори. Посоліть, заправте заправкою та перемішайте. Викладіть у салатник і дайте настоятися 30 хвилин.

Поради:

  • У салат можна додати дрібно нарізану червону цибулю.
  • Салат можна заправити лише майонезом.
Статьи по теме
Картопля, запечена з сосисками, помідорами та сиром: рецепт
Картопля, запечена з сосисками, помідорами та сиром: рецепт

Коли у вас немає часу стояти біля плити, приготуйте на обід чи вечерю запечену картоплю під сирною скоринкою. Для страви використовуйте підкопчені сосиски.
26.01.24 — 344

Баклажани, запечені з помідорами та сиром
Баклажани, запечені з помідорами та сиром

Поєднавши помідори, сир та баклажани, ви отримаєте яскраву дієтичну страву. Помідори та часник додадуть легку кислинку та гостроту.
14.10.23 — 617

Баклажани, запечені з помідорами та сиром
Баклажани, запечені з помідорами та сиром

Поєднавши помідори, сир та баклажани, ви отримаєте яскраву дієтичну страву. Помідори та часник додадуть легку кислинку та гостроту.
29.09.23 — 519