186 — вчера, 18:36
Рецепт рулету з лаваша з оселедцем, яйцями та сиром
Чудова ситна закуска, яка готується дуже швидко та просто. Цю страву можна сміливо подати до святкового столу.
Для рулету знадобляться лаваш, оселедець, відварені яйця, кисломолочний сир і зелень. Всі інгредієнти наріжте та загорніть у лаваш. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Лаваш - 1 шт.
філе оселедця - 200 г
яйце - 2 шт.
кисломолочний сир - 300 г
кріп свіжий
- Яйця відваріть круто. Остудіть, очистьте та натріть на великій тертці.
- Філе оселедця наріжте середніми шматочками.
- Кріп промийте та обсушіть.
- Лаваш викладіть на робочу поверхню. Змастіть сирною масою. Розподіліть яйця по всьому лавашу, не доходячи до країв, посипте кропом і зверху викладіть шматочки оселедця в шаховому порядку.
- Лаваш згорніть у рулет і покладіть до холодильника на 30 хвилин. Наріжте порційними шматками.
Поради:
- Кисломолочний сир можна замінити плавленим сирком.
- Рибу можна використовувати будь-яку, наприклад, слабосолений лосось.