228 — 01.01
"Новорічна риба": так ви ще не готували — гості "зметуть" її зі святкового столу першою
Ця риба обов'язково повинна бути на святковому столі.
Всі гості будуть просити у вас рецепт цієї страви. Вона точно прикрасить собою новорічний стіл. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
філе риби - 1 кг
твердий сир - 100 г
сіль - за смаком
борошно - для панірування
олія для смаження - 2 ст. ложки
морква по-корейськи - 150 г
сік апельсина - 1 шт.
сік лимона - половина
імбир - 2 г
вода - 100 мл
крохмаль - 2 г
цукор - 2 ст. ложки
Процес приготування:
- Філе риби розрізати горизонтально на менші частини. Посолити з обох боків. Викласти шматочок твердого сиру і завернути у рулет. Закріпити зубочисткою. Обваляти у борошні, обсмажити на сковорідці з розігрітою олією з обох сторін до золотистості.
- Видавити у каструлю сік з 1 апельсина, половини лимона. В склянці змішати воду з крохмалем, додати у каструлю, всипати цукор і тертий імбир, перемішати. Поставити на вогонь і проварити 5 хвилин.
- Викласти рибу у форму для запікання, поверх викласти моркву по-корейськи, залити соусом, поставити у духовку (180 градусів) і випікати близько 15 хвилин.
Смачного!