Контракти.ua

453  —  01.01
Форель, запечена з овочами в "човні" з пергаменту: рецепт корисної страви
Форель, запечена з овочами в

Це корисна страва, яка чудово підійде тим, хто на дієті чи стежить за своїм харчуванням. Рибу використовуйте будь-яку: як червону, так і білу.

Сформуйте "човники" з пергаменту, наповніть овочами, викладіть стейк риби, запікайте в духовці і подайте порційно гарячими на святковий стіл. Таке приготування надасть страві оригінальності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Форель - 600 г

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

перець болгарський - 1 шт.

лимон - 0,5 шт.

оливкова олія - 1 ст. л.

суміш італійських трав

перець чорний мелений

сіль

  1. Філе риби промийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на порційні шматки, посоліть і збризкайте соком лимона.
  2. Перець болгарський очистіть від насіння та наріжте на дрібні кубики.
  3. Картоплю, моркву очистіть та наріжте також на дрібні кубики. Викладіть овочі в миску, додайте суміш італійських трав, перець чорний мелений, оливкову олію та сіль. Перемішайте.
  4. З пергаментного паперу зробіть "човники", зав'язавши кінці нитками. У них викладіть рибу, збризкайте її оливковою олією і всередину риби і з боків розкладіть овочі.
  5. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.

Поради:

  • Овочі можна використовувати будь-які.
Статьи по теме
Вона перевершує навіть дорогі сьомгу й форель: названо найкориснішу рибу для літніх людей
Вона перевершує навіть дорогі сьомгу й форель: названо найкориснішу рибу для літніх людей

Ця риба містить макроелементи, без яких не може обійтися організм людей зрілого віку.
15.02.24 — 910

Как выбрать красную икру
Как выбрать красную икру

Полезных свойств красной икре не занимать. Ее употребление способствует улучшению зрения, налаживает обмен веществ и работу сердечно-сосудистой системы. Учитывая цену икры, не хочется купить некачественный продукт.
27.12.21 — 1188