Контракти.ua

215  —  31.12.24
Салат із крабовими паличками та ананасом: рецепт, який поєднує смаки
Салат із крабовими паличками та ананасом: рецепт, який поєднує смаки

Салат із крабовими паличками та ананасами — саме той випадок, коли мінімум зусиль приносить максимум задоволення. Він соковитий, легкий, ідеально збалансований на смак та підходить як для сімейної вечері, так і до святкового застілля.

Цей рецепт — справжній порятунок для тих, хто хоче вразити гостей, але не має часу на складні кулінарні експерименти. Готувати салат швидко та легко, результат перевершить усі очікування, а розповіли про нього на сторінці simpledeliciousresipes. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Крабові палички - 200 г

Варені яйця - 5 шт.

Твердий сир - 150 г

Консервовані ананаси - 150 г

Часник - 1 зубчик

Майонез - 3-4 ст. л

Приготування:

  1. Відваріть яйця, охолодіть їх, почистьте та наріжте кубиками.
  2. Крабові палички, сир і консервовані ананаси наріжте невеликими кубиками.
  3. Якщо ви любите легкий гострий присмак, натріть зубчик часнику на дрібній тертці або подрібніть ножем.
  4. У великій мисці з’єднайте всі нарізані інгредієнти. Додайте майонез і ретельно перемішайте, щоб він рівномірно покрив салат.
  5. Для яскравішого смаку залиште салат у холодильнику на 15-20 хвилин перед подаванням.

Поради:

  • Для ніжнішого смаку обирайте моцарелу або голландський сир. Для пікантності — чеддер.
  • Консервовані ананаси краще вибирати у власному соку, а не у сиропі, щоб салат не був надто солодким.
  • Замініть частину майонезу сметаною або грецьким йогуртом, якщо хочете легшу версію.
  • Якщо бажаєте урізноманітнити рецепт, додайте кукурудзу або свіжі огірки.

Цей салат універсальний — він стане чудовим вибором для святкового столу, званої вечері, фуршету або навіть звичайного обіду. Гості будуть у захваті від його насиченого, але водночас легкого смаку.

Ця страва стане зіркою вашого столу та обов’язково увійде до списку улюблених рецептів.

Смачного!

Ми також писали, як приготувати салат "Лінива Шаурма".