Контракти.ua

240  —  вчера, 14:36
Торт "Адам" з ванільним кремом і глазур'ю: духовка не потрібна.
Торт

Приготуйте на святковий стіл цей ніжний торт з сирно-ванільною начинкою в шоколадній глазурі.

Цей десерт неодмінно підкорить серця ваших домашніх і гостей. Ви можете сміливо експериментувати з начинкою, готуючи її за власним смаком. В рецепті надано класичний варіант. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйця - 3 шт.

Цукор - 150 г

Олія - 100 мл

молоко тепле - 200 мл

борошно - 260-300 г

розпушувач - 1,5 ч. ложки

какао - 2 ст. ложки

кисломолочний сир - 300 г

цукрова пудра - 2 ст. ложки

ванільний цукор - 10 г

сметана - 3 ст. ложки

чорний шоколад - 80 г

вершкове масло - 20 г

молоко (на глазур) - 2 ст. ложки

молоко (для просочування коржів) - 60 мл

Процес приготування:

  1. Яйця збити міксером до світлої маси, додати олію, перемішати і влити тепле молоко, ще раз перемішати міксером. Просіяти борошно, какао, перемішати до однорідної маси.
  2. Взяти сковороду в 26 см, викласти на неї пергамент (вирізаний колом), розігріти на вогні, вилити тісто і готувати корж на маленькому вогні під кришкою 30-35 хвилин. Перевернути і готувати ще 5 хвилин.
  3. Приготувати крем: сир змішати з цукровою пудрою, ванільним цукром і сметаною, поставити у холодильник, поки корж охолоджується.
  4. Корж розрізати на 2 частини, просочити молоком і змастити кремом. Не забувайте про боки.
  5. Приготувати глазур: розтопити шоколад в мікрохвильовій печі, додати молоко і вершкове масло, змастити торт.
  6. Поставити готовий торт в холодильник на 3-4 години.

Смачного!