Рецепт — дуже-дуже простий.
Імбирне печиво — це випічка, яка асоціюється із зимовими святами. Адже під час приготування дім наповнюється смачними ароматами кориці, імбиру та ванілі. Сьогодні варіацій рецептів імбирного печива безліч. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецепт смачного і дуже легкого у приготуванні імбирного печива — у матеріалі ТСН.ua
Перший крок
Мед, цукор, імбир та корицю змішуємо у сотейнику та ставимо на плиту. Розігріваємо, поки цукор не розтане до однорідної маси. Але не перегріваємо суміш.
Другий крок
Коли суміш стала однорідною, знімаємо її з вогню та додаємо соду. Суміш почне збільшуватися в об’ємі через реакцію меду та соди.
Третій крок
До суміші додаємо вершкове масло і перемішуємо. Даємо охолонути до кімнатної температури. Коли суміш охолола, додаємо яйце. Гарно усе перемішуємо.
Четвертий крок
Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно має стати еластичним і відставати від рук. Тісто замотуємо в харчову плівку і ставимо
до холодильника на 40-60 хв.
П'ятий крок
Після очікування розігріваємо духову шафу до 180 градусів. Розкачуємо тісто в пласт висотою 6 мм. Вирізаємо печиво за допомогою формочок.
Шостий крок
Випікаємо печиво 10 хв. до появи красивої рум'яної скоринки.